Pic 01

Heb je moeite de stof te begrijpen, een planning te maken, of heb je last van faalangst?

Stichting BijlesBureau.com is een onderwijsinstituut dat gespecialiseerd is in oplossingsgerichte huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining. De studiehulp wordt gegeven in alle vakken van VMBO-t, HAVO en VWO.

Onze begeleiders zijn enthousiaste universitaire studenten. Ze worden door ons geselecteerd en opgeleid om jou stapsgewijs de stof uit te leggen.

Meer weten?

Meld je aan!

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding is een prettige werkplek waarbij je intensief door begeleiders wordt geholpen bij je huiswerk.

Zodra je aangemeld bent voor de huiswerkbegeleiding word je eerst met je ouder(s)/verzorger(s) uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we samen een plan met leerdoelen op die we om de zes weken evalueren en updaten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld afspreken dat je op maandag altijd een mini-bijles wiskunde krijgt.

Iedere schooldag zorgen we voor een rustige werksfeer in ons lokaal bij jou op school. Eerst krijg je thee met een koekje, dan werk je jouw BijlesBureau.com Agenda bij en vervolgens ga je aan de slag met het huiswerk. Onze begeleiders helpen je met het maken en naleven van de planning. Daarnaast leer je niet alleen om de stof beter te begrijpen, maar ook hoe je stap voor stap een opgave maakt. Jij krijgt de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt doordat er altijd voldoende begeleiders aanwezig zijn.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of meld je aan!

Individuele bijles of examentraining

In de wekelijkse bijlessen zal je door een vaste bijlesdocent geholpen worden met één of meerdere vakken of vaardigheden. Als je na de bijlessen een proefwerk ingaat, dan weet je precies wat je te doen staat. Je hebt namelijk geleerd om stapsgewijs opdrachten te maken.

Tarieven huiswerkbegeleiding

Dagen per week 2 3 4 5
Kosten per maand € 230,- € 250,- € 270,- € 290,-

Locatie: Christelijk Gymnasium Utrecht.

Tarief bijles

€ 25,- per uur

Non-profit

Wij werken met scholen en anderen instanties samen om leerlingen te selecteren die gratis professionele studiehulp krijgen. Al onze inkomsten worden daarvoor ingezet.

Aanmelden

Contact

Stichting BijlesBureau.com
Tel: 06-54608115
E-mail: info@bijlesbureau.com
Website: www.bijlesbureau.com
KvK-nummer: 272.83.425
BTW: NL.8172.68.960.B01